Асчент ГрупАсчент Груп
Асчент Груп. Бизнес консултиране

Oana Moşoiu

  • Senior trainer al Ascent Group

Oana a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti, respectiv un Master în Management şi Evaluare Educaţională în cadrul aceleiaşi Universităţi. În prezent Oana este doctorand în Ştiinţele Educaţiei în cadrul Facultatea Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti. De-a lungul anilor, Oana a participat la numeroase seminarii şi training-uri în ţară şi în străinătate, atât destinate mediului de afaceri, cât şi structurilor neguvernamentale.

Experienţa profesională a Oanei include 6 ani în coordonare de programe pentru tineret şi schimburi internaţionale de tineri în cadrul programelor Youth, Euro Voluntar, Euro 26 şi EYCAdemy, 8 ani de experienţă ca Expert local, respectiv ca şi Coordonator de programe în cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării în cadrul Programului de Reformă a Învăţământului Preuniversitar, Componenta Pregătirea Profesorilor, respectiv 5 ani de experienţă ca asistent universitar al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei.

Oana a susţinut lucrări la prestigioase conferinţe, respectiv este autorul a numeroase articole de specialitate în domeniul Educaţiei. Oana s-a alăturat în 2007 echipei Ascent Group, ca şi senior trainer.

Copyright© 2005-2020, Ascent Group. All rights reserved. Politica de confidențialitate (Privacy policy)