Асчент ГрупАсчент Груп
Асчент Груп. Бизнес консултиране

Adela Cristea

  • Adela Cristea este unul dintre fondatorii Ascent Group.

Adela a absolvit Facultatea de Economie în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi a studiat Dreptul in cadrul Universităţii Vasile Goldiş din Arad.

În timp, Adela şi-a îmbogăţit pregătirea deţinând astăzi un bogat portofoliu de cursuri şi specializări, urmate în străinătate, în cadrul Universităţii din Gent, Belgia, Universităţii din Gottingen, Germania, National Democratic Institute din Washington, SUA.

Experienţa Adelei este acumulată timp de mai bine de douăzeci de ani, în special în zona managerială şi în domeniul resurselor umane, în cadrul unor companii multinaţionale ca International Resources şi Unilever precum şi din poziţia de consultant, în cadrul Archimedes Consulting Group şi din 2004 ca managing partner al Ascent Group.

Adela este consultant şi trainer acreditat pentru metodele de evaluare de personal şi training Identity Compass şi Lifo, respectiv în metode de design de procese și dezvoltare a companiilor cum sunt Corporate Entrepreneurship sau Design Thinking.

În afara zonei de afaceri, Adela a activat şi în mediul academic, ca lector la catedra de Economie şi Finanţe a Universităţii Vasile Goldiş din Arad, dar şi în aria neguvernamentală ca trainer a două prestigioase institute americane: International Republican Insititute şi National Democratic Institute, pentru care a susţinut cursuri în România, Albania, Maroc, Serbia, Ungaria, Republica Moldova şi Indonezia.

Din 2017 Adela este și co-fondator și senior trainer în cadrul Design Thinkers Academy Eastern Europe.
Copyright© 2005-2020, Ascent Group. All rights reserved. Politica de confidențialitate (Privacy policy)