Ascent GroupAscent Group
Ascent Group. Business Consulting

Cosmin Galu

  • Cosmin Galu este senior trainer al Ascent Group

Cosmin a absolvit Facultatea de Drept in cadrul Universităţii Vasile Goldiş din Arad. Pregătirea lui Cosmin cuprinde numeroase burse de studii şi specializări, cum ar fi "Management politic" cu National Democratic Institute – Washington, SUA, "Managementul crizelor" cu Fundaţia Konrad Adenauer din Germania, "Managementul conflictelor" cu IRI - International Republican Institute, USA.

Din anul 2002 Cosmin este trainer al National Democratic Institute din SUA, pentru care a susţinut traininguri în Romania şi Republica Moldova.

Experienţa profesională a lui Cosmin include 6 ani de experienţă în resurse umane şi training atât pentru companii multinaţionale şi româneşti, cât şi pentru ONG-uri, organizaţii politice şi administraţie publică, 10 ani de experienţă în administraţie publică şi politică în cadrul Parlamentului României, Consiliului Judeţean Arad şi a diverse ONG-uri, 3 ani de experienţă în PR şi Publicitate cu Genesis Advertising, 3 ani de experienţa în consultanţă juridică pentru afaceri şi ONG-uri cu Lobby Consult şi 2 ani de experienţă ca senior consultat şi trainer pentru Ascent Group.

Copyright© 2005-2020, Ascent Group. All rights reserved. Politica de confidențialitate (Privacy policy)