This version of the website is currently under construction.

Manufacturing

A consumer-oriented vision as well as improved development, production and sales processes.

Companiile care activează în domeniul productiv întâmpină schimbări constante și provocări date de creșterea competiției. Acest lucru subliniază nevoia și în același timp importanța soluțiilor individuale pentru fiecare companie. Abordarea echipei de la Ascent Group presupune plasarea clientului în prim plan.

Cu o viziune orientată spre client consultanții Ascent Group identifică nevoile și provocările companiilor din domeniul productiv și le ghidează spre soluții eficiente de îmbunătățire a activității, indiferent că vorbim de redesignul unor procese de producție, de formarea echipelor manageriale sau de îmbunătățirea comunicării și colaborării în cadrul echipelor. 

Ascent Group susține companiile de producție atât prin servicii suport, de consultanță juridică, fiscală sau în domeniul resurselor umane, cât și prin servicii de recrutare de personal sau de formare și dezvoltare a echipelor, pentru a face față cât mai bine unui mediu dinamic, în continuă schimbare.  

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal