This version of the website is currently under construction.

Training

A modern vision of the learning process, focusing on the benefits of using active learning, through exercises, case studies and behavioral modeling.

Corporate entrepreneurship

Cursul se adresează în principal managerilor și persoanelor aflate în poziții decizionale, dar este util oricărui angajat de la care se așteaptă un comportament mai antreprenorial.

CITEȘTE MAI MULT

Team Building

Programul se adresează organizaţiilor cu echipe în formare sau care resimt nevoia consolidării relaţiilor dintre membrii ei, învățând ce înseamnă o echipă și ce presupune construirea ei.

CITEȘTE MAI MULT

Creativitate

Cursul este adresat organizaţiilor în dezvoltare și celor care doresc stimularea mediului organizaţional spre dezvoltarea capacității de inovare prin gândire creativă.

CITEȘTE MAI MULT

Echilibru între serviciu și familie

Cursul se adresează organizaţiilor pentru îmbunătăţirea mediului intern şi tuturor persoanelor care sunt preocupate de echilibrarea vieţii profesionale cu cea personală.

CITEȘTE MAI MULT

Inteligență emoțională

Cursul se adresează organizaţiilor pentru îmbunătăţirea mediului intern şi tuturor persoanelor care doresc să înțeleagă și să îşi controleze mai bine propriile emoţii. 

CITEȘTE MAI MULT

Tehnici de vânzare

Cursul este adresat persoanelor care lucrează în domeniul vânzărilor şi celor care intră în contact direct cu clienţii și vor să învețe tehnici prin care se evidențiază în multitudinea de oferte.

CITEȘTE MAI MULT

Tehnici de negociere

Cursul este adresat managerilor implicaţi frecvent în procese de negociere, dar şi altor persoane care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de negociere. 

CITEȘTE MAI MULT

Customer care

Cursul este destinat companiilor care doresc să îşi îmbunătăţească relaţionarea cu clienţii şi să crească calitatea serviciilor, învățând noi tehnici de abordare în interacțiunile cu aceștia.

CITEȘTE MAI MULT

Relația cu clientul prin telefon

Trainingul prezentat oferă tuturor companiilor posibilitatea de a dezvolta abilități specifice de relaționare cu clienții prin telefon, adaptându-se la diversitatea tipurilor de relații dezvoltate.

CITEȘTE MAI MULT

Finanțe pentru forța de vânzări

Cursul se adresează oamenilor de vânzări care doresc să înțeleagă principiile financiare care să îi ajute în activitatea de vânzare și să influențeze rentabilitatea vânzărilor prin aplicarea lor.

CITEȘTE MAI MULT

Tehnici de prezentare

Cursul este adresat persoanelor care prin natura muncii vorbesc mult în public, dar şi oricărei persoane care doreşte să îşi perfecţioneze discursul pentru a avea o prezentare de succes.

CITEȘTE MAI MULT

Comunicare și relații publice

Cursul este destinat organizaţiilor care doresc să-şi îmbunătăţească activitatea de relaţii publice şi persoanelor care interacţionează cu exteriorul în cadrul comunicării organizaţionale.

CITEȘTE MAI MULT

Dezvoltarea abilităților de comunicare

Cursul este destinat organizaţiilor, dar şi tuturor celor care doresc sa îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare – să comunice mai eficient şi cu rezultatele dorite. 

CITEȘTE MAI MULT

Performanța ca Assistant Manager

Acest training se adresează tuturor asistenților de directori generali, asistenților de directori de departamente care doresc să își îmbunătățească și să-și sistematizeze noțiunile cu care operează.

CITEȘTE MAI MULT

Service Design & Design Thinking

Cursul se adresează în principal managerilor și persoanelor care se ocupă de designul de procese, aducând atât beneficii interne structurii organizației cât și externe, în relația cu clientul.

CITEȘTE MAI MULT

Coaching

Cursul este adresat persoanelor care conduc oameni şi vor să îi dezvolte profesional, punând în valoare experienţa şi pregătirea lor pentru a crea o echipă performantă și competentă.

CITEȘTE MAI MULT

Finanțe pentru non-finanțiști

Cursul se adresează în special managerilor, executivilor care necesită o înţelegere generală a problemelor de management financiar care influențează luarea eficientă a deciziilor.

CITEȘTE MAI MULT

Management operațional

Cursul se adresează în principal managerilor și persoanelor aflate în poziții de coordonare, implicați în activititatea de analiză și luarea deciziilor operaționale.

CITEȘTE MAI MULT

Managementul conflictelor

Cursul se adresează organizaţiilor dar şi tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de gestionare a conflictelor, explorând noi modalități și tehnici de abordare.

CITEȘTE MAI MULT

Managementul schimbării

Destinat persoanelor aflate în poziţii de conducere și persoanelor implicate în procese de schimbare organizaţională, cursul ajută la implementarea ei cu rezultate cât mai bune.

CITEȘTE MAI MULT

Leadership & Management

Cursul se adresează în principal managerilor şi persoanelor aflate în poziţii de supervizare şi coordonare a oamenilor, ajutându-i în mod eficient să își dezvolte calităţile de leader.

CITEȘTE MAI MULT

Planificare strategică

Cursul se adresează managerilor și persoanelor care se ocupă de strategia organizațiilor, ajutând la proiectarea unui viitor sănătos atât din punct de vedere financiar cât și operațional.

CITEȘTE MAI MULT

Optimizarea muncii de birou

Cursul se adresează persoanelor care lucrează la birou şi utilizează calculatorul şi software-ul de tip „office” pentru a-şi organiza şi eficientiza munca, indiferent de funcția pe care o dețin.

CITEȘTE MAI MULT

Managementul timpului

Acest curs se adresează organizaţiilor şi tuturor celor care doresc să îşi valorifice timpul în cel mai bun mod, stabilind obiectivele astfel încât să echilibreze viaţa personală şi cea profesională. 

CITEȘTE MAI MULT

Managementul stresului

Cursul se adresează organizaţiilor şi tuturor celor care vor să înveţe metode și tehnici prin care să facă faţă stresului zilnic, folosindu-l ca motor în activitate și întorcându-l în favoarea lor.

CITEȘTE MAI MULT

Why choose our training

International certification

Our training programs have an interactive approach, are customized and targeted at the unique needs, vision and organizational objectives of each individual customer.

International experience

The entire team of trainers and coach of the Ascent Group is composed of practitioners, with many years of local and international expertise.

Learn from professionals

The Ascent Group brings a modern vision to the learning process, focusing on the benefits of using active learning, through exercises, case studies and behavioral modeling.